Prøveperioder for betalte abonnementer
Lær hvordan du kan ha en prøveperiode på Notions betalte abonnementer.
Vi tilbyr prøveperioder for Business-abonnementet til team som kommer i gang med Notion. Hvis du er ny i Notion, kan du starte en prøveperiode for Business-abonnementet når du oppretter arbeidsområdet ditt.
Når du starter en prøveperiode fra Kostnadsfritt abonnement, blir du vanligvis bedt om å legge til en betalingsmåte. De fleste prøveperioder varer i 14 eller 30 dager, avhengig av tilbudet. Når prøveperioden utløper, flyttes arbeidsområdet ditt automatisk til det betalte Business-abonnementet med mindre du avbryter før den tid. Hvis det ikke er registrert noen betalingsmåte når prøveperioden utløper, blir du i stedet bedt om å bekrefte oppgraderingen. Du kan se hvor mange dager som er igjen av prøveperioden, og avbryte den når som helst, fra Innstillinger → Fakturering.
I løpet av en prøveperiode for Business-abonnementet har du tilgang til alle funksjoner i Business-abonnementet, inkludert:
Notion KI, inkludert KI-møtenotater, Researchmodus, Notion KI-tilkoblinger og mer
Verifiserte sider
Private teamområder
SAML SSO
Premium-tilkoblinger
For en fullstendig liste over hvilke funksjoner som følger med Business-abonnementet, se prisside →
Prøveperioder for Business-abonnementet er kun tilgjengelige for team som bruker et profesjonelt domene og som ikke allerede har et Business- eller Enterprise-abonnement. Hvis du bruker et utdanningsdomene eller et personlig domene, vil ikke teamet ditt være kvalifisert, og dere må opprette et nytt arbeidsområde med et profesjonelt domene for å få tilgang til tilbudet.
Du må også bruke Notions nett- eller skrivebordsapp for å starte prøveperioden.
Oppgrader når som helst under prøveperioden:
Gå til
Innstillinger→Fakturering.Velg
Administrer prøveperiode.Velg å oppgradere.
Hvis du ikke har lagt til en betalingsmåte ennå, blir du bedt om å oppgi en. Det betalte abonnementet ditt starter så snart du bekrefter.
Hvis prøveperioden allerede er satt til å fortsette med Business-abonnementet, viser Administrer prøveperiode datoen og det anslåtte beløpet du blir belastet, i stedet for et valg om å oppgradere. Du trenger ikke å gjøre noe for å beholde Business-abonnementet.
Du kan når som helst avbryte prøveperioden. Hvis prøveperioden kommer i tillegg til et abonnement du allerede betaler for, avsluttes den umiddelbart, og du går tilbake til det abonnementet. Hvis du startet prøveperioden på Kostnadsfritt abonnement, beholder du funksjonene i Business-abonnementet til prøveperioden utløper, og går deretter over til Kostnadsfritt abonnement. Du vil også miste tilgangen til funksjoner som kun følger med Business-abonnementet.
Finn ut mer om hva som skjer når du nedgraderer abonnementet ditt →
Du må være eier av arbeidsområdet for å se faktureringsinnstillinger. Slik avbryter du prøveperioden:
Gå til
Innstillinger→Fakturering.Ved siden av Business-prøveperiode velger du
Administrer prøveperiode.Velg
Avbryt prøveperioden.Gå gjennom funksjonene du mister tilgangen til, og bekreft deretter at du vil avbryte prøveperioden.
Hvis du ser et banner om en planlagt abonnementsendring, er prøveperioden allerede satt til å bli avbrutt. Du kan angre dette i banneret. Hvis du har problemer med å avbryte prøveperioden, kan du kontakte kundestøtte for å få hjelp.
Hvis du ikke ser Fakturering i Innstillinger, kan du be en eier av arbeidsområdet om å avbryte prøveperioden.
Hvis arbeidsområdet ditt har en registrert betalingsmåte, starter Business-abonnementet ditt automatisk ved slutten av prøveperioden.
Dette gjelder også for de fleste prøveperioder som startet mens du hadde Plus-abonnementet. Når prøveperioden utløper, fortsetter arbeidsområdet automatisk med Business-abonnementet. Du godtar dette før prøveperioden starter, så du slipper uventede kostnader. Hvis du ikke vil fortsette, må du avbryte prøveperioden før den utløper.
Hvis det ikke er registrert noen betalingsmåte, vil du bli bedt om å bekrefte oppgraderingen til Business-abonnementet ved slutten av prøveperioden.
